COACHING

Je kunt meer dan je denkt, investeer in jezelf, dan investeer je in je toekomst

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in gedrag en drijfveren van mensen. Wat beweegt mensen, waar krijgen zij energie van, wat houdt hen tegen, waardoor komen zij in actie. Het realiseren dat mensen weer in hun kracht komen geeft mij veel voldoening.

Coaching is voor mensen die meer uit hun leven willen halen.

Kies je ervoor om belemmeringen uit de weg te ruimen? Kies je ervoor om het leven (werk of persoonlijk) niet als een sleur te ervaren? Welke dromen heb je en wat houd je tegen om die dromen te verwezenlijken? Hoe kun je wel energiek en gelukkig door het leven gaan? Sla een nieuwe weg in en ontdek jezelf, waarbij denken, voelen en handelen in balans zijn, zodat je weer energie, plezier, vrijheid en voldoening ervaart.

Ik wil graag een bijdrage leveren en een verschil maken door mensen te begeleiden om in hun kracht te komen en daardoor gelukkig en succesvol te zijn.

Als coach begeleid, inspireer en stimuleer ik mensen om hun grenzen te verkennen, te verleggen, en daar waar nodig, tijdig grenzen aan te geven.
Ik sta naast u en stel de juiste vragen op het juiste moment. We werken samen. Ik houd van mensen en u wilt aan uzelf werken. Een mooie combinatie.

Coaching, hoe gaat dat in zijn werk?

Geen twee mensen zijn hetzelfde. Mijn manier van coachen is dan ook niet in één zin te omschrijven want coaching is maatwerk, dit verschilt per persoon. Ik beschik over een scala van kennis, praktische en creatieve oefeningen. Via deze oefeningen zul je ontdekken dat je tot veel meer in staat bent dan jezelf denkt. Daarnaast gebruik ik graag humor, iets wat in mijn persoonlijkheid zit. Als wandelcoach kan ik met jou samen de buitenlucht opzoeken. Wandelen biedt ontspanning en geeft ruimte, waardoor praten vaak makkelijker gaat.

De coaching kan één-op-één, telefonisch of via e-coaching plaatsvinden.
De trajecten zijn altijd resultaatgericht.

Coachtraject

 

Fase 1: Tijdens ons eerste gesprek formuleren we de kern van je coachvraag. We praten over de doelen, die je wilt bereiken en jij geeft aan wanneer het traject volgens jou geslaagd is. Als er een klik van beide kanten is en je besluit het traject voort te zetten, ga ik aan de slag met een plan op maat.
Dit eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Fase 2: Je krijgt inzicht in mogelijk belemmerende en motiverende denkpatronen, gevoelens en gedrag. Door te experimenteren met nieuwe strategieën, integreer je deze verworven inzichten en vind je nieuwe mogelijkheden om je coachvraag te realiseren.

Fase 3: Je bestendigt het resultaat van de coaching, zodat je ook leert hoe je ermee kunt omgaan in vergelijkbare situaties.

Duur van het coachtraject 

Een coachtraject bestaat gemiddeld uit zes tot acht gesprekken van 60 minuten tot 90 minuten. De frequentie vindt in overleg plaats.

Ik ben zeer tevreden over de coaching. Het bijzondere vond ik vooral dat ik vooraf onvoorbereid naar binnen ging maar er vanzelf al gauw een thema naar voren kwam. Door de manier van vragen, doorvragen, viel soms zelf het kwartje bij mij waar de essentie lag en deze openbaring, vond ik heel erg waardevol. Het voelde veilig, als naast elkaar staan, dit zorgde ervoor dat ik me kwetsbaar op durfde te stellen.

Irene

Particulier

Ik was erg onzeker in mijn werk, twijfelde aan mijn kwaliteiten. Met behulp van coaching heb ik meer inzicht gekregen waar een bepaald gevoel of gedrag vandaan komt. Daarnaast heb ik technieken geleerd die ik nog steeds toepas. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen.  Waardoor ik weer stevig in het werk en privé sta. Door door te vragen en ruimte te geven om na te denken en te “voelen” heeft Loes mij gestimuleerd. Soms was ze confronterend, maar niet op een vervelende manier.

Anuska L.

Particulier

Vul het formulier in voor info dan mail of bel ik je terug