Ervaringen van klanten

Ik kwam bij Loes omdat haar manier van coaching mij aansprak. Mijn probleem was dat ik niet goed wist wat ik zelf wilde en kon. Door de manier van vragen werd ik gestimuleerd om verder te denken waardoor ik nieuwe inzichten kreeg. Ik heb o.a. geleerd dat fouten maken niet erg is. Deze coachsessies hebben mij veel inzicht en handvatten gegeven

Rienske

Partuclier

Waardevol. Ik krijg door intervisie meer inzicht in wat iets voor me betekent en in mijn communicatie, vooral de wijze van vragen stellen. Dit gebruik ik weer naar klanten en collega’s toe. Waardoor ik meer begrip krijg voor de ander en de samenwerking verbetert.
Vanessa H.

Intervisie, Ministerie van Justitie

Intervisie heeft mij meer inzicht gegeven in mijn communicatie en houding. Ook van de inbreng van de anderen heb ik veel geleerd. Door de veiligheid in de groep durfde ik een situatie in te brengen.
Anneke K.

Intervisie, Zie Ze Zo, gespecialiseerde kinderzorg

Ik waardeer het meest van de intervisie  de reflectie op anderen en jezelf, dit is anders dan casuïstiek. Ik ontwikkel me hierdoor persoonlijk maar ook professioneel.
Rens de V.

Intervisie, Ministerie van Justitie

Heb het roer weer in eigen handen, ervaar minder stress.
Marlon T.

Coaching, Ministerie van Justitie

Ik liep vast met mezelf en op het werk. Heb gekozen voor LOUI-C, Loes, omdat haar creatieve wijze van coaching mij aansprak. Loes was goed in het spiegelen. Loes was niet confronterend maar de methodes en spellen die gebruikt werden wel. Ik heb mezelf beter leren kennen, ik heb een grote ontwikkeling door gemaakt. Ik sta er weer en weet wat ik wil. Ik vind Loes een zeer warme, professionele en toegankelijke coach.
Imke de A.

Coaching, Particulier

Ik heb helder gekregen wat mijn kwaliteiten zijn en wat mijn wensen voor de toekomst zijn. Loes is vasthoudend en vraagt door op een prettige manier.
Victor B.

Coaching, Ministerie van Justitie

Ik denk na over vragen en bekijk ze meer vanuit vele invalshoeken. Het geeft simpele, verrassende inzichten. Ik denk, met nieuwe kennis, meer in reële mogelijkheden wat het werk en mijzelf ten goede komt.
Anne de R.

Coaching, Ministerie van Justitie