KLANKSCHALENMASSAGE

Mensen komen vaak meer in balans en dichter bij zichzelf door een klankschalenmassage.Ons lichaam reageert sterk op trilling van klankschalen, omdat we voor 75% uit water bestaan.

Een klankschaal komt oorspronkelijk uit het Himalayagebied, of nog preciezer: uit Tibet. In Tibet krijgt een monnik een klankschaal als hij het klooster ingaat. Deze schaal is van oorsprong uit zeven metalen samengesteld. Elk metaal correspondeert met een planeet. De klankschaal wordt gebruikt als spiritueel instrument maar het is ook een etensschaal. In het westen bestaan er klankschaalbehandelaars die door middel van klankschalen een probleem bij een cliënt kunnen verhelpen. Tegenwoordig komen weinig klankschalen uit Tibet. Ook in India en Nepal is de klankschaal van oudsher ingezet. Bron: InfoNu.nl

Hoe gaat een klankschalenmassage?

Bij een klankschalenmassage lig je gekleed op een massagetafel en worden de klankschalen op je lichaam geplaatst. De klankschalen worden aandachtig aangeslagen, waardoor je de trillingen (vibraties) door je lichaam voelt gaan. Dit geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Vanuit deze ontspanning worden vermoeidheid en stress vanzelf losgelaten. Zo zorgt de diepe ontspanning voor meer evenwicht in je leven.

Wat doet een klankschalenmassage?

Het neemt stress en spanning weg. Mensen komen vaak meer in balans en dichter bij zichzelf door een klankschalenmassage. Ons lichaam reageert sterk op de trilling van klankschalen, doordat we voor een groot deel, 75%, uit water bestaan.

De klanken van de schalen resoneren door het lichaam en geven een specifieke werking. Wat veel gebeurt, is dat men het besef van tijd helemaal kwijt is. Dit komt doordat de klankschalen je in een meditatieve stemming brengen waarin je geen besef van tijd hebt. Velen ervaren rust, diepe ontspanning (zo diep dat sommigen zelfs in slaap vallen) en harmonie. Deze vorm van massage geeft je weer energie.

Aandacht voor jezelf is onmisbaar om in balans te blijven.

KLANKENBAD

Ben je ook toe aan optimale ontspanning?

Kom dan naar een harmoniserend klankenbad en beleef de kracht en zachtheid van de klank.

Even niets hoeven, ontspannen liggen, de aandacht naar binnen keren, en ervaren wat de klanken van vele bijzondere instrumenten met je doen.

Een klankenbad of klankconcert of soundjourney genoemd, biedt elke keer weer een unieke beleving en een harmonisatie van heel je wezen.

Gun je deze gelegenheid om vanuit stilte jezelf te ontmoeten en maak een unieke innerlijke reis!

Ik wist niet wat ik kon verwachten van een klankschalenmassage, uit nieuwsgierigheid ben ik gegaan. Het was in één woord geweldig. De klanken namen me mee uit mijn hoofd, de trillingen brachten mij in een diepe ontspanning. Wat een fijne vorm van massage.

Angelien

Ik vond het erg spannend, kreeg het als cadeautje. Fijn dat ik mijn kleren aan kon houden. Halverwege de massage kon ik alles los laten en heerlijk gaan genieten en ontspannen. Dit had ik nooit van mijzelf verwacht.

Bonia

Ik moest even wennen aan de klank van de schaal, toen ik me daar aan over kon geven kwam ik in een diepe ontspanning. Fijn dat ik deze stap heb gezet.

Agnes

Heerlijk, super ontspannen en geeft daarna veel energie.

Yvon

Informatie

Ervaring
2 jaar

Tarieven
Klankschaalmassage €47 per uur
Klankenbad €25

Opleiding
Klankschalen behandelaar (KTNO erkend)

Vul het formulier in voor info dan mail of bel ik je terug