Even voorstellen

 

 

Mijn naam is Loes Braakhekke. Vanaf 2008 heb ik mijn eigen coaching-bureau, eerst genaamd LOUI-C, nu ga ik verder onder mijn eigen naam.

Mijn overtuiging is, dat mensen beter functioneren als zij hun talent en kwaliteiten inzetten en deze vaardigheden ontwikkelen en benutten. De rode draad in mijn werk is: mensen in hun kracht zetten. Mensen leren niet enkel en alleen theoretisch en cognitief. Mensen leren vooral door te doen, te ervaren. Ik laat je naar je eigen overtuigingen en waarden kijken en ik help je te onderzoeken hoe processen voor jouw persoonlijk werken. Door middel van professionele creatieve werkvormen, ontspanningstechnieken en natuurlijk met ruimte voor plezier. Als coach bezit ik de mogelijkheid om verschillende methodieken in te zetten, die ik afstem op de klant, zodat het beste resultaat behaald wordt. Het realiseren, dat mensen weer in hun kracht komen geeft mij veel voldoening. Mijn werkwijze is positief, spiegelend, stimulerend, praktisch, resultaatgericht én met humor. 

Wat mij bij klankschalen heeft gebracht

Ik was op zoek hoe ik mensen naast het coachen ook op een andere manier weer in hun kracht kon zetten. Toen ik zelf in aanraking kwam met een klankschalenmassage was ik daar zo van onder de indruk dat ik me hier verder in ben gaan verdiepen. Dit heeft geresulteerd in het volgen van een opleiding tot klankschalenbehandelaar. Coaching en Klanken hebben twee elementen met elkaar gemeen, bij coaching praat, luister en ervaar je, bij de klanken van de klankschaal, luister en ervaar je ook. Coaching zet mensen in beweging en de klanken en trillingen van de klankschalen zet de inwendige “mens” in beweging. Coaching en Klankschalen kunnen met elkaar verbonden worden. Ik kan ze samen maar ook gescheiden van elkaar gebruiken.  Ik ben getrouwd en heb drie kinderen en voor de start van mijn eigen bedrijf heb ik verschillende jaren werkervaring opgedaan als uitvoerende en leidinggevende in de gezondheidszorg, kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, maatschappelijk werk en jeugdzorg. Daarbij heb ik diverse functiegerichte opleidingen gevolgd.

Loes Braakhekke werkt volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (NOBCO), zie: www.nobco.nl

Informatie Ervaring

sinds 2000

Tarieven
Intake particulier gratis
Particulier €95/uur

Intake zakelijk: €75/uur
Zakelijk €155/uur (ex 21% BTW)

Ouder-, gezinsbegeleiding €97/sessie

Intervisiebegeleiding €160/uur (ex 21% BTW)

Klankschalenmassage
€50/ voor een uur

Specialisaties
Persoonlijke ontwikkeling Competentieontwikkeling Ouderschapsontwikkeling

Wijze van coaching
Positief, spiegelend, stimulerend, praktisch, resultaatgericht én met humor

Opleidingen
Innovatief Trainer & Coachopleiding bij de Academie voor Innovatief Trainen

Life Coachopleiding van Health Balance (NOBCO EN EMCC erkend)

Transactionele Analyse opleiding

Systemisch werken opleiding

Klankschalen behandelaar (KTNO erkend)

Bijscholingen op het gebied van coachen

Gecertificeerd om de RRC Compass test af te nemen en te bespreken.

HBO-Maatschappelijk werk, kaderopleiding Pedagogiek

Bij welke organisaties als coach of intervisor gewerkt ?

  • Epilepsie ziekenhuis
  • Coaching voor mij
  • Ministerie van Justitie
  • Zie Ze Zo,gespecialiseerde Kinderzorg
  • Basisschool
  • Hospice